Tafellinnen en vloerbekleding aan de kust, in Koksijde, Oostduinkerke, Veurne, De Panne

Tafellinnen dat in de smaak valt

Tafeltextiel is een subtiele, maar belangrijke sfeerbepaler in uw eetkamer. Onze collectie tafellakens en doekjes brengen gezelligheid in huis. U brengt veel tijd door aan tafel, dus hierbij is de keuze van tafelkleed, placemats en servetten niet onbelangrijk. Gaat u voor subtiel of net opvallend? Verfrissend elegant, traditioneel of juist hip en trendy? Met de grootste aandacht en zorg helpen we u bij het maken van uw keuze en staan we garant voor de winnende combinatie van klasse en stijl. Uw tafelbekleding wordt bij ons op maat gemaakt in kwaliteitsstoffen van linnen tot katoen van topmerken Q-Texs en De Witte Lietaer. Met gepast tafeltextiel van Woningdecoratie Vandoorne maakt u uw tafel àf.

Op zoek naar tafellinnen of vloerbekleding in Koksijde, Oostduinkerke, Veurne, De Panne of elders aan de kust? Spring eens binnen bij Woningdecoratie Vandoorne!

Vloerbekleding waar u niet naast kunt kijken

bol

Vasttapijt (Creatuft)

Kiest u voor vasttapijt in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of hobbykamer? Dan kiest u voor warmte, comfort en huiselijkheid. Vasttapijt biedt vele voordelen: het isoleert op vlak van geluid en warmte en biedt extra veiligheid dankzij zijn stroeve oppervlak. Woningdecoratie Vandoorne verdeelt kamerbreed tapijt van Lano. Wij kunnen ook een vakkundige plaatsing van uw vasttapijt verzorgen. Onze service garandeert u een quasi naadloze plaatsing. Deze vloer creëert sfeer en geeft instant een warm thuisgevoel!

Vinylvloeren (Novilon – Contesse)

Kiest u voor vinylvloeren? Dan kiest u voor een mooie, makkelijke, comfortabele en duurzame vloerbekleding. Wij bieden onderhoudsvriendelijke vinylvloeren in prachtige dessins en kleuren met alle comfort, dankzij de veerkracht en warme uitstraling en duurzaamheid, dankzij de solide toplaag en samenstelling. Vinyl is bovendien een praktische vloerbekleding, waarop vlekken en vuil bijna geen kans maken. Ook op blote voeten voelt deze antistatische vloer zacht en warm. Het harmonieert met de warmte van uw interieur en biedt rust en stilte dankzij zijn geluiddempende eigenschappen. Wij hebben een prachtige collectie Novilon vinyl, voor elk wat wils. We staan bovendien garant voor een professionele egalisatie en verlijming van uw nieuwe vloer. Een vinylvloer is een vloer waarop u zich onmiddellijk thuis zult voelen!